Senarai OST Nada Cinta 2011

Senarai Lagu OST Nada Cinta 2011

1. Lirik Lagu Nada Cinta – Dewi Sandra,Randy pangalila,Michella Putri,Kiting
2. Lirik Lagu You And Me – Randy Pangalila feat. Kiting
3. Lirik Lagu I Need You – Randy Pangalila feat. Mikha Tambayong
4. Lirik Lagu Takkan Terpisah – Randy Pangalila
5. Lirik Lagu Ibu – Kiting

6. Lirik Lagu Harmoni – Kiting
7. Lirik Lagu Sempurna – Michella Putri
8. Lirik Lagu Gara-Gara Cinta – Michella Putri
9. Lirik Lagu Satu Untuk Selamanya – Dewi Sandra feat. Alam Urbach
10. Lirik Lagu Masih Adakah Aku – Republik
11. Lirik Lagu Jomblo – Cassanova
12. Lirik Lagu  Lagi Dan Lagi – Andra And The Backbone
13. Lirik Lagu Aku Patut Membenci Dia – Five Minutes
14. Lirik Lagu Masih Adakah Cinta- Ada band
15. Lirik Lagu Ku Tak Bisa – Audijet

This entry was posted in Lirik Melayu, Mikha Tambayong, OST and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

39 Responses to Senarai OST Nada Cinta 2011

  1. isha says:

    banyak banget to lagunya

  2. NadaCintaFanz says:

    mana sih lagu yg “kau membuatku gila”itu??!!

  3. admin says:

    tak pasti la yang mn satu. bnyak sangat

  4. puteri says:

    ada ngak lagu ketuhanan dalam sinetron nada cinta?kalau ada,kasi tahu aku,ya melalui email…

  5. admin says:

    Boleh Bagi tau sikit x bunyi liriknya macam mana.

  6. nur suziana says:

    tjuk lag yg ni pew nme nye….(.pintu yg megah dihati ini menjalan merasuk ketubuhku….)pleas

  7. admin says:

    Maaf,
    tak tahu la tajuknya.
    ada lagu tapi xde tajuk http://www.youtube.com/watch?v=UpDVehbaG90

  8. wau semuanya lagu nada cinta semuanya hebat2 belaka.

  9. nhad_hieya says:

    saya suka cara ricky berlakon,menyanyi dan cara pergaulan dgn orang ramai..saya tengok ricky sama nada serasi larh..hensem lah martin..tapi hensem lagi ricky dripda martin..huhuhu..mesti best kalau dapat berkenalan lebih rapat dgn ricky dan kawan-kawan..emm..best nya…

  10. tsania lemiuxx says:

    aq suka ama semua lagu dia atas

  11. admin says:

    Tak pasti,
    lirik ada kat blog ni “Fun Time”
    http://eliapriyaningsih.blogspot.com/p/lirik-lagu.html

  12. athirah says:

    ape tjuk lgu (ku tak takut pada dunia).. please.. mahu sangat lagu itu..

  13. Nana says:

    apa lagu yg ricky nyanyi , Ku lihatkau bagai bidadari yang menyinari hidupku , waktu ,drama muzikal itu , boley bagi tahu tak ?

  14. Puas aku cari lagu ‘dosamu kau membuatku gila ‘ masih tak ketemu. Tolong bagi tahu aku apa lagu ‘dosamu kau membuatku gila’ please!!!!!!!

  15. aina najieha binti amrin says:

    i love nada cinta
    saya selalu tengok nada cinta
    saya suka kak mikha berlakon
    kak nada cantik sangat
    saya suka kak michella putri jugak
    kak randy ramai lagi larh

  16. inadia says:

    Nak tau ape tajuk lagu yg part cinta mati tu, bkn lagu opick, lagu tu mase dialog marvin ckp cinta manis time tido tu..

  17. najihah says:

    ape tjuk lagu untuk lirik ne ea??”kau kata kau mencinta,tapi kau berdusta”..lagu ne wkt nada nmpk ricky ngn ank sdara dye..

  18. admin says:

    Tak tahu la najiha.
    lagu Nada cinta yang baru ni tak tahu sangat.

  19. shahsa says:

    nak tau lagu time group martin nyanyi duet tu..lagu nk bertanding ngn group nada tu..pls inform…

  20. admin says:

    tak tahu la,saya tak layan pun cerita nada cinta ni.
    sorry tak dapat bantu.

  21. eyka_laikha says:

    wow..lagu semua best2

  22. eyka_laikha says:

    nk thu ape tjok lirik ni ea????
    “mungkin kah ini yang namanya kejora cinta”

  23. admin says:

    Gejolak Cinta – Sandy Sandoro Feat Indah

  24. eyka_laikha says:

    nk lgu yg liriknya mcm ney
    “baru aq thu sakit itu apa setelah kau bukan milik ku”

  25. ikin says:

    Aq suka bangat sama koleksi lagunya.Seruk bangat

  26. ikin says:

    Kalian semua kalo ngak tau tajuk lagu dalam nada cinta kalian bisa tanya sama aq ngak usah sugan.-suganyh.aq serba bisa.semua ya

  27. wani says:

    Aq ngak suka sik sebenarnya sama sinetron nada cinta.tp ngak papadeh aq nulis komen disinikan.

  28. athirah says:

    apa tajuk lgu ini yaa “sebut namaku dan ku kn adamu…….sebut namaku dan ku kn dtg padamu” dan lgu ini, “sejauh…..mataku ingin mendengar matamu ku ku lihat suara hati kecil mu,ku lihat ku dengar suara alunan nada,ku lihat ku dengar begetar sentuhan rasa……”saya ndak tau kalau lirik ini slh yaa…..kalau sapa2 tahu tajuk tolong reply yaa. thanks….. :P

  29. admin says:

    Ini kut lagunya,yang pertama Lirik Lagu Sahabat Sejati – Randy Pangalila Feat Mikha

    kedua Rhythm Of The Night

  30. inas natasha says:

    i’m searching the song of “astaghfirullah,alhamdulillah,astaghfirullah,hasbiyallah” this song played when rina,susan,cinta and faris was burn by nia …

  31. ana says:

    Kak nada,abang Ricky dan rakan – rakan yg lain dtglh Malaysia. Di sini ramai yg suka kat kak nada dan abg Ricky serta yg lain….ramai juga yg suka tengok nada cinta …suka tengok gelagat bimo. Comel Sangat……..suara kakak nada dn abg Ricky sedap sangat…… i love nada cinta……..:-)

  32. huuuu…..best banget lagu ni…………aku ingin randy n mikha bercinta sampai akhir hayat….

  33. HanisLeumix says:

    najiha : aku tau lagu yang “kau kata kau mencinta,tapi kau berdusta” . tajuk die ingkar – irene justine

  34. siti aisyah says:

    nak tahu lagu nada cinta episode yang dia sedih sebelum membuat konsert tu,,please tell me …

  35. cha97 says:

    nak tahu lgu yg ricky & nada nyanyi ‘tell me , tell me , tell me , tell me that you love me ‘ . plizz ekk ..

  36. tasha says:

    Tjuk lgu apa wktu ricky nyanyi wktu konsert episode akhir.. Pliss dong kasi tau aku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>