Request Lirik Lagu

Jika Anda ingin Request Lirik Lagu. Boleh tiggalkan komen dibawah. Nanti Saya akan Usahakan mencarinya. Tak Kira lah Lirik Lagu Bahasa apa pun Korea, English, Japan pun boleh. Nak Request Cari Lagu tema (OST) pun boleh jugak.

Tapi sebelum Request sila buat Search dahulu di kotak Search disebelah kanan blog ni. Kalau lirik yang anda cari tiada baru Request. Ini dapat menjimatkan masa saya, :).

Selepas Request Anda bolehla datang ke page ini semula untuk liriknya selepas 24 jam. (kalau saya check Page Request ni awal tak sampai 24 jam pun kalau check lewat lebih 24 jam).



211 Responses to Request Lirik Lagu

  1. aida says:

    lirik lagu iwan syahman solat dulu

  2. admin says:

    Ok terima kasih kerana menjadi orang pertama request..
    liriknya boleh ke sini

    Lirik Lagu Shalat Dulu – Iwan Syahman

  3. elysa says:

    nak lirik lagu suatu ketika dulu rizal -af5
    ost -kekasihku puyu

  4. admin says:

    Terima Kasih kerana merequest.
    Liriknya boleh ke sini

    Lirik Lagu Suatu Ketika Dulu – Rizal AF5 (OST Kekasihku Puyu)

  5. eiyqin says:

    nk dgr lagu n lirik lagu tema dlm melody trindah nyanyian linfa hashim..

  6. admin says:

    Sorry arr, dah cari tak jumpa

  7. jangjang says:

    nak lirik lagu 1 malaysia versi 3
    tq……

  8. admin says:

    yang ni ke lirik lagunya? tak tahu lak lagu 1 Malaysia ada versi-versi.
    Lirik Lagu 1 Malaysia V3 – Transformasi Berjaya Rakyat Sejahtera

  9. zara says:

    lirik lagu Malique Ft Jamal Abdillah – Aku Maafkan Kamu

  10. fifi says:

    nx lgu nada cinta

  11. aliya says:

    nak lirik lagu takbir cinta

  12. elysa says:

    thnks you so much :))

  13. admin says:

    sama2 :)

  14. athirah says:

    tolong carikan lirik lagu OST Aku Bukan Tomboy

  15. mimiey mimi says:

    aku ingin lirik lagu randy pangalila

  16. hafiz_ren says:

    lirik dua jiwa satu hati xsempurna la…

  17. hafiz_ren says:

    tolong saya cari jap…

  18. ekin hamzah says:

    sy nk lagu tema aku bukan tomboy

  19. ashraf says:

    tlg cri lirik lagu cintaku ukays!

  20. admin says:

    Sori x perasan.. ni liriknya

    Lirik Lagu Cintaku – Ukays

  21. aty says:

    kat sini nak mintak lirik lagu kpop boleh tak ?? huhuhu

  22. admin says:

    Boleh,, nak lirik lagu kpop apa..
    Nanti saya cuba cari :)

  23. aisyah says:

    tolong cari lirik lagu zikir imam muda 2
    ??
    pleaseee…. :(

  24. kida says:

    nak lirik lagu bujang terlajak:maafkan kami 5forty2 :)

  25. izzati says:

    saya nak lagu takbir cinta – amy search n yaasin

  26. izzati says:

    Awak, boleh x tlg cari lagu takbir cinta mp3 utk saya. pliz sy cri x jumpa
    :(

  27. aqilah husna says:

    please lagu selamat hari guru dekat iter aper tengok tengok errr hantar kat fb lagi bagus hantar lirik tau bukan video

  28. princess says:

    saya nak lagu
    last farewell – BigBang
    iwan AF8-psiko
    4minute-muzik
    dh tu jer ,, ^_^

  29. princess says:

    oh ya ,, ! lagi 1 lagu atas nama cinta OST kat tv3 tu sye nk yg mp3 yg ley download punyer ,, ^_^

  30. admin says:

    maaf tiada, lagu atas nama cinta OST mp3

  31. choc says:

    nak lirik lagu hati yang terluka-ukays

  32. zan says:

    lagu indonesia yang sedang popular sekarang.
    antara liriknya sudah cukup sudah

  33. Iznur syifa says:

    hell0w..kalian lagi ngapin

  34. Iznur syifa says:

    gue mahu lagu takkan terpisah..I nedd u … sempurna … waktunya cinta…tentang rasa..

  35. amyra says:

    gue mau lagu bekas pacar – Mikha Tambayong

  36. zuhasni says:

    sy nak lirik lagu kumpulan data tajuk AKU BUKAN YANG DULU

  37. dila says:

    nak lirik lagu aku maafkan kamu malique

  38. zack says:

    blh carikan lirik lagu: peluru sesat(may),mahound dunia(handy black),langsuir liar(rusty blade)..ok thanks

  39. Syazana says:

    Nk lirik lgu 100 kali..plizz , sory sy x ingt spe yg nynyi lgu nie..n thankz klau jmpe lgu nie k..

  40. Alexandra says:

    saya nak lirik lagu I Used To Live In The Dark-Alyph Sleeq.. blh?

  41. Alexandra says:

    thanx..

  42. Alexandra says:

    blh tlg cari kan lirik lagu Day 26 Exclusive-SleeQ?

  43. Ahfan Suhairie says:

    Sy nak lirik sudah cukup cukup sudah…

  44. BOLEH X TOLONG CARIKAN LAGU BUJANG TELAJAK?????
    MINAT BETUL LAGU 2

  45. please!!!!!!!carikan lagu bujang telajak nak lirik jer!!!!minat betul lagu 2…..

  46. admin says:

    Dah ada kat atas tu.. klik sini

  47. aikawa shokora shokora says:

    saya nak lirik lagu kosong -najwa latif-

  48. lateffa arynna says:

    saya nak lirik lagu patah seribu -shila amzah-, carta hati -najwa latif-, love you like a love song -selena gomez-, cinta di muka buku -najwa latif- dan tiga kata -kru-… please………

  49. iqa says:

    nak lagu smash-Ahh
    smash-oh ya!
    smash-akhiri saja

  50. eisya says:

    boleh tak lirik sesal mendua-ke langit band………..
    kalu ade thankslah ye tapi sy tak pasti juga tajuknya

  51. Detektif Ira says:

    tolong cari lirik lagu kau ada….2wins

  52. intan says:

    tolong cari lirik lagu anak kampung.fimmy

  53. faza says:

    nk request lagu love story taylor swift.dah cari tapi x dek..

  54. erin says:

    hey.boleh tk sy nk request lirik lagu happy happy nyanyian randy pangalila n mikha tambayong

  55. nazhan akid says:

    nak lagu berani punya budak ost…

  56. Izati says:

    saya nak lagu one thing- one direction.
    boleh tolong bagi lirik lagu ni?
    ok,terima kasih :)

  57. Irsha EsFa says:

    Tlg sy !! Sy nk sgt smua lirik lagu yg ada dlm sinetron nada cinta .. Semua !!! Tlg yaa . Pleazeee

  58. Izati says:

    Sorry~
    Saya nk buat satu lagi permintaan,
    lagu WHAT MAKES YOU BEATIFUL satu lagi..
    boleh?
    thanks ;)

  59. Izati says:

    tunaikan lagu ni–> get yourself back home-gym class,biar sampai ke bintang-asmidar,tiba-mafa.. :D
    xDD

  60. admin says:

    Lirik Lagu Dalam Nada Cinta
    Cuba tengok disini LINK

  61. Mona says:

    Saat kau pergi..vegetoz…nk lgu nie admin…

  62. Mona says:

    Satu lg lirik lgu untuk dia-najwa latif n sleeq

  63. I nak lirik lagu Aku Anak Kampung dan Bangun Harimau Bangun

  64. Mona says:

    Admin saya nk lgu temple of the king-ftg, what makes you beautiful-one direction

  65. Izaty_zaty :) says:

    saya nak admin tunaikan lagu –> Harapan (seindah sakura ost) , buatku disana (seindah sakura ost) :D

  66. miez qiela says:

    saya nak lagu begini caranya

  67. wani says:

    ley x carikan lirik lagu the boys-snsd dan bekas pacar…

  68. Nas Aina says:

    Nak carik lirik lagu Jatuh-Bunkface

  69. Izaty_zaty :) says:

    take over-mizz nina , stacy-bosan . thanks :O

  70. miez qiela says:

    Oh My English! OST Music Video – Liyana Jasmay & Altimet

  71. miera husin says:

    Lirik lagu dengarlah bintang hatiku, De’Meises dan harapan, Hyper Act

  72. lagu ini amat memilu kan hati saya…………………….terima kasih atas bantuan

  73. miez qiela says:

    tolng cri lirik oh my english – Liyana Jasmay & Altimet

  74. Izaty_zaty :) says:

    saya nak lagu justin bieber,- love me

  75. Izaty_zaty :) says:

    knpa tak tunaikan lagu ni?!

  76. Izaty_zaty :) says:

    we are young

  77. alyn says:

    nak lirik lagu shila amzah – deja vu :)

  78. BAHARUDIN says:

    Assalamualaikum tuan. Boleh dapatkan saya lirik lagi Lambaian Tanganmu Yang Terakhir nyanyian Halil Chik? Tqvm.

  79. shazwani shah says:

    tolong carikan lirik lagu maafkan aku-afee utopia & rapuh -opick….kalau boleh tolong carikan….

  80. hairul says:

    saya nak minta tolong carikan lagu tema untuk filem 8 jam..dah cuba cari tapi x dapt lh..tq

  81. admin says:

    Jumpa lirik je, lagu tak tahu tajuk apa

    http://liriklagumelayu.net/lirik-lagu-filem-8-jam/

  82. Hilmi says:

    saya mencari lirik lagu sepahtu, ‘Siapa Dapat Lisa’. mohon admin boleh bantu. terima kasih.

  83. miez qiela says:

    saya mahu lirik lagu ost kau yang terindah dn dejavu di kinabalu butterfly.

  84. miez qiela says:

    terima kasih :)

  85. miez qiela says:

    saya nl lirik lgu oppa gangnam style

  86. fatin says:

    nak lagu untuk dia ngan aku suka dia

  87. fatin says:

    i love ainan and najwa

  88. Fien says:

    Nak minta lirik lagu hantu gengster bole? :)

  89. admin says:

    lirik macam x sesuai je,
    malas nak taip. http://www.youtube.com/watch?v=WavWAbDWLEc

  90. Mohamad Sazwan says:

    saya nak lirik lagu kumpulan leftwings kiri atau kanan

  91. Ekon says:

    SLEEQ – JANGAN SAMPAI TERLAMBAT

  92. Wanie says:

    nak lirik lagu Amir Ukays – Gelisah :D

  93. yunn says:

    lagu nasyid ade tak? kumpulan al-wadi, tajuk lagunye Ya Rab.

  94. admin says:

    x dak la.. susah nak taip.
    diorang laju sangat nyanyi.

    http://www.youtube.com/watch?v=c283SdRNxDs

  95. nursyakirah huda bt mohd sofie says:

    nak lirik lagu sahabat-najwa latif

  96. Fatihah says:

    Michella Putri – Awal Yang Baru
    Randy Pangalila & Mikha Tambayong – Takkan Hilang (nada cinta)

  97. Shasha says:

    B0le dax nx minx lirik lagu noah-separuh aku n najib-pintaku .
    TQ :)

  98. nurul syifaa says:

    nk mnx tlg crikn lrik lgu I NEED YOU-RANDY PANGALILA ost dalam hati ada taman bley???

  99. shafinas anisha khairunnisa says:

    tlng carikan lirik lagu ost tiara

  100. Juiya says:

    Hai admin , boleh carikan lirik hadhari- yassin . Terima kasih :)

  101. scha.zuena says:

    salam admin… nk mtk tolong carikan lagu tuju tuju rndu jap… nyanyian arrow… thanx admin yer… :)

  102. khairul fahmy says:

    salam, tolong cari kord gitar EVERYTHING I NEED. in dalam hati ada taman

  103. admin says:

    Sorry kord gitar tak jumpa..

  104. amera says:

    the azenders ..dance love

  105. Marya says:

    Salam, admin tolong carikan qasidah berjudul Ya Hanana saya tak ingat siapa yg nyanyi tpi selalu keluar dalam TV Alhijrah .. Terima Kasih

  106. NURUL says:

    assalamualaikum admin, nk lirik lagu ya Rasulullah salamun alaik unic tulisan jawi punya bole?
    tulisan rumi dia cam ni Ya…Rasulullah
    (*)Ya Rasulallah salamun alaik
    ya rafi’assayani waddaraji
    ‘uthfatayya khairatal ‘alami
    ya ahlaljuudi walkararami(2)
    nahnujiiranum bizil harami
    haramul ihsaani wal hasani
    nahnu min qaumiim bihi sakanu
    wabihi min khaufihim aaminu(2)
    ulang*
    wabiayyatil quraani ‘unu
    fattaiz fiina akhal wahanu
    tariful bathahaa wa ta’rifuna
    was shafa wal baitu yaalafuna (2)
    ulang*
    walanaal ma’laa wakhii fumina
    fa’laman hazaa wakun wakuni
    walanaa khairal anaami abu
    wa’aliyyul murtadhaa hasabu(2)
    ulang*

  107. admin says:

    waalaikumsalam,
    sorry x dapat bantu..
    dah cari x jumpa :(

  108. mia zaty says:

    bleh tlong crikn lirik lagu cinta dan benci..sye ske sngt lgu nie..

  109. jin_aus says:

    Tolonk carikn saya lirik lagu najwa latif sahabat versi bi…plezzzz…..important ni

  110. molly ashabel says:

    saya nak lagu stacy-pelangi senja

  111. admin says:

    sorry tak pernah dengar lagu tu dalam versi bi, jadi tak tahu liriknya

  112. molly ashabel says:

    lirik lagu taylor swift-i knew you were trouble

  113. ainina sofia says:

    saya nk lagu semua lagu najwa latif yg terbaru boleh x ..? plszzz hope awk boleh kasi thx!!

  114. ainina sofia says:

    oke erm… lagu justin bieber and taylor swift yg awk bole jumpa yg best best tau .:) plszz saya merayu sesangat :( :)

  115. admin says:

    sila berikan tajuk lagu :)

  116. admin says:

    boleh tengok kat sini Categori – Najwa Latif

  117. ainaayuni says:

    admin saya nak lagu november itu by northbound

  118. aqid says:

    ade tak lirik lagu sepohon kayu

  119. nurul 1999 says:

    saya nak cari lagu saleem …dalam lirik tu dia ade kate ‘seperti adam dan hawa’..tajuk lagu tu ape ?

  120. Amzar says:

    nak request lirik lagu mimpi tak bertepi~ekamatra

  121. boleh tolong cari lirik lagu dikir barat tikus,tak?

  122. nasha nazira says:

    meq mok lagu yg trbaik ajk

  123. idris says:

    saya nak cari nama lagu tp lirik ada sikit je. lagu lama. “hari demi hari ku nanti dan ku nanti cahaya yang akan menerangi, bila kan ku pandang alam maya ini jalan gelap ku rasa hadirannya. mungkinkah di suatu hari nanti akan dapat daku temui segala apa yang ku citakan selama ini.”

  124. afiqah says:

    saya nk lagu heart attack , i know you trable

  125. afiqah says:

    saya nk lagu ganjil , salam semua

  126. wanika says:

    Ar sya suka lah lgu ni…

    Lirik lagu…takkan terpisah-black

  127. Fahmi Kamar says:

    tolong carikan lagu tegar versi dusun.. lirik…
    n lirik lagu jamilah sumazau…..

  128. muhd hilmi says:

    tolong carikan lagu gadis jolobu

  129. admin says:

    Gadis Jolobu
    Produced by DJ Fuzz
    Lyrics by Waris & Dato Hattan

    Chorus

    (Dato Hattan)

    Ko jolobak ko jolbu
    Tuai padi tigo tangkai
    Kalau kono komat jolobu
    Tak mati badan menghasai
    Gurindam dulu dulu jangan ponah dipotikai
    Tak tahu tanyo dulu jangan goma memanadai mandai

    (Waris)

    Coghito eh bermulo,mulut ughang kampong
    Kisah ramai gadis cantik kek jolobu berkampung
    Ughang luar datang luar nak cari’an joki
    Lain pulak jadi eh terpikek nak buek bini
    Tapi silap,kono komat sampai tinggalkan keluargo
    Kopit bawah kotiak bini tanggungjawab lupo
    Omak ayah rindu tapi dio buek bodoh
    Dah takdo monyosa monangih dopan kubur aiii

    Chorus

    (Dato Hattan)

    Ko jolobak ko jolbu
    Tuai padi tigo tangkai
    Kalau kono komat jolobu
    Tak mati badan menghasai
    Gurindam dulu dulu jangan ponah dipotikai
    Tak tahu tanyo dulu jangan goma memandai mandai

    (Waris)

    Ughang luar salah tafsir koba gadih kito bahayo
    Lopeh coghai semuo ghoto jadi milik dio
    Jangan salah anggap,napo lobihkan pompuan
    Sobab laki boleh hidup kalau campak dlm hutan
    Zaman dah boghubah, adat di tolan zaman
    Dah takdo mewaghisi coghito bertauladan
    Apotah laie, mengaku ughang nogori
    Bilo tanyo suku mano nak jawab pun tak ghoti

    Poie tanyo omak,poie tanyo uwan
    Kok takdo kosompatan buleh tanyo kawan kawan
    Aktiviti bergurindam tolah lonyap dilupokan
    “sebagai suatu warisan”

    Chorus

    (Dato Hattan)

    Ko jolobak ko jolbu
    Tuai padi tigo tangkai
    Kalau kono komat jolobu
    Tak mati badan menghasai
    Gurindam dulu dulu jangan ponah dipotikai
    Tak tahu tanyo dulu jangan goma memandai mandai

    (Dato Hattan)
    Wak wak makan padi si lomang dalam buluh
    (Waris)
    Kok dah dapek yg dicari jgn terlansung semayang subuh
    (Dato Hattan)
    Ayam berkokok umah ponghulu itu tando haghi nak siang
    (Waris)
    Kok dah dapek oghang jolobu tak sabar nunggu malam ko siang

    (Waris)
    Ughang luar salah tafsir koba gadih kito bahayo
    Lopeh coghai semuo ghoto jadi milik dio
    Jangan salah anggap,napo lobihkan pompuan
    Sobab laki boleh hidup kalau campak dlm hutan
    Zaman dah boghubah, adat di tolan zaman
    Dah takdo mewaghisi coghito bertauladan
    Apotah laie, mengaku ughang nogori
    Bilo tanyo suku mano nak jawab pun tak ghoti

    Poie tanyo omak,poie tanyo uwan
    Kok takdo kosompatan buleh tanyo kawan kawan
    Aktiviti bergurindam tolah lonyap dilupokan
    “sebagai suatu warisan”

    Chorus

    (Dato Hattan)

    Ko jolobak ko jolbu
    Tuai padi tigo tangkai
    Kalau kono komat jolobu
    Tak mati badan menghasai
    Gurindam dulu dulu jangan ponah dipotikai
    Tak tahu tanyo dulu jangan goma memandai mandai

  130. man leyli says:

    sya nk lirik lagu kau tipu aku-kangen band bleh…

  131. admin says:

    Lirik Lagu Kau Tipu Aku – Kangen Band

    Betapa remuk jantungku
    Kau tipu aku
    Kau tipu aku

    Betapa sakit hatiku
    Kau buang aku
    Kau buang aku

    Ku tatap langit yang hitam
    Saat menanti malam
    Kau pun tak kunjung datang

    Kau buat gelap pelangi
    Lalu kau datang lagi
    Membuat luka ini

    Kau jangan mencoba untuk di sini
    Kau jangan mencoba untuk kembali
    Bila kau di sini
    Biar ku yang pergi

    Kau tlah ingkari semua janjimu
    Kau tlah ingkari semua sumpahmu
    Sudah usai sudah cerita tentang kita

    Jangan pernah kau di sini
    Jangan pernah kau kembali
    Jangan pernah kau di sini

    Kau jangan mencoba untuk di sini
    Kau jangan mencoba untuk kembali
    Bila kau di sini
    Biar ku yang pergi [2x]

    Betapa remuk jantungku
    Kau tipu aku
    Kau tipu aku

  132. SYAFINAZ ILTIZAM says:

    assalamualaikum,10 lagu-lagu pop malaysia ada tak?tak payah lirik nak nama lagu tu je.thank you

  133. admin says:

    Sorry x tau..

  134. Yazed says:

    Saye nak lirik lagu akim ahmad ft daiyan trisha – popstar

  135. admin says:

    Lirik Lagu Popstar Daiyan Trisha & Akim

    VERSE AKIM
    Siang hari kerja postman, malam nanti jadi pomen
    Hidup macam batman
    Pikul guitar ke jalan raya, dari kota ke bandaraya, berehat sebentar
    Berteduh bawah bus stand

    Setelah beribu-ribu penat pilu ku
    Tepaksa menghadapi
    Ku bertemu dirimu (Ku temu dirimu)
    Untuk bersama-sama kejar mimpi

    KORUS 1
    Lihatlah aku jadi popstar, popstar!
    Bagai kita bintang bercahaya
    Lihatlah aku jadi popstar, popstar!
    Bila mimpi kita jadi nyata

    KORUS 2
    Marilah kita jadi popstar, popstar!
    Tunjukkan suara ke dunia
    Marilah kita jadi popstar, popstar!
    Ke angkasa kita tuju, mengecapi cita-cita

    VERSE DAIYAN
    Hari-hari ku menyanyi dan menari, tapi hanya di depan cerminku
    Guna mikrofon dari lipstick, kerja sekolah jadi lirik, beraksi sendiri
    Teddy bear jadi juri

    Setelah beribu-ribu video youtube
    Ku upload hari-hari
    Ku bertemu dirimu (Ku temu dirimu)
    Untuk bersama-sama kejar mimpi

    ULANG KORUS 1 & 2

    BRIDGE
    Akim:
    Betapa luasnya angkasa di pentas dunia
    untuk kita

    Daiyan:
    Betapa indahnya tapi ku takkan bahagia
    tanpamu di sisi.

    Di sini,
    Fantasi menjadi realiti
    Lihatlah, nyanyilah, dengarlah bersama
    Mimpi-mimpi jadi nyata

    ULANG KORUS 2

    OUTRO
    Berkelap-kelip, kita menjadi popstar
    Indah bagai bintang-bintang
    Berkelap-kelip, kita menjadi popstar
    Indah bagai bintang-bintang

  136. liyana says:

    Lirik kalau aku kaya dan aku tahu ini semua tak adil

  137. admin says:

    Lirik Lagu Kalau Aku Kaya – Altimet feat. Awi Rafael

    Lirik Lagu Sandiwara Cinta – Repvblik

    Aku tahu ini semua tak adil
    Aku tahu ini sudah terjadi
    Mau bilang apa aku pun tak sanggup
    Air mata pun tak lagi mau menetes

    Alasannya seringkali ku dengar
    Alasannya seringkali kau ucap
    Kau dengannya seakan ku tak tahu
    Sandiwara apa yang telah kau lakukan kepadaku

    Jujurlah sayang aku tak mengapa
    Biar semua jelas telah berbeda
    Jika nanti aku yang harus pergi
    Ku terima walau sakit hati

    Mungkin ini jalan yang engkau mau
    Mungkin ini jalan yang kau inginkan
    Kau dengannya seakan ku tak tahu
    Sandiwara apa, ceritanya apa, aku tahu

    Jujurlah sayang aku tak mengapa
    Biar semua jelas telah berbeda
    Jika nanti aku yang harus pergi
    Ku terima walau sakit hati

    Jujurlah sayang aku tak mengapa
    Biar semua jelas telah berbeda
    Jika nanti aku yang harus pergi
    Ku terima walau sakit hati
    Ku terima walau sakit hati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>