Lirik Lagu Tuhan Jagakan Dia – Motif Band

Lirik Lagu Tuhan Jagakan Dia – Motif Band

Hanya dirimu yang ku cinta
Takkan membuat aku jatuh cinta lagi
Aku merasa kau yang terbaik untuk diriku

Walau ku tahu kau tak sempurna
Takkan membuat aku jauh darimu
Apa adanya ku kan tetap setia kepadmau

Tuhan jagakan dia
Dia kekasihku, kan tetap milikku
Aku sungguh mencintai
Sungguh menyayangi setulus hatiku

Walau ku tahu kau takkan sempurna
Takkan membuat aku jauh darimu
Apa adanya ku kan tetap setia kepadmau

Tuhan jagakan dia
Dia kekasihku, kan tetap milikku
Aku sungguh mencintai
Sungguh menyayangi setulus hatiku

Tuhan jagakan dia
Dia kekasihku, kan tetap milikku
Aku sungguh mencintai
Sungguh menyayangi setulus hatiku

Tuhan jagakan dia
Dia kekasihku, kan tetap milikku
Aku sungguh sungguh mencintai
Sungguh menyayangi setulus hatiku

This entry was posted in Lirik Melayu, Motif Band and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

25 Responses to Lirik Lagu Tuhan Jagakan Dia – Motif Band

  1. syarifah says:

    Gile best siot lagu nii D

  2. nur syahima says:

    best lagu nie!!!!!!!! terbaik:)

  3. natalie anne says:

    membuat q teringat seowg ler lgu nie……..tuhan tolong jaga dia untuk q……dia kekasih q….

  4. azreen anuar says:

    aq tgt kat kwn baik aq yg tgal kan aq sedhyee

  5. fatinhanot says:

    best giler lagu nieyhh!!
    teringat kt kwn2
    TERUTAMA KT AFIF ADHAM

  6. fatinhanot says:

    hargailah seseorang apabila ada di depan mata

  7. dia says:

    best gile k0t… teringat kt seseorang..

  8. anoni says:

    lagu bes gileeeeee siot

    aniway lagu yg pling byk ulang..cm xder modal..

  9. marleyanna moon says:

    huh…i lve this song so muchh…lagu ni mgingatkan sy seseorang yg sangat brarti dalm hdp ku…..kdg2 lagu ni boleh menitiskan air mata..

  10. achik says:

    Best Der..>!! lagU ney..!!!!

  11. iman nabila says:

    wah , best gile , teringat kat K.I.R aqq weyh ,

  12. iela says:

    law btol2 hyati lagu ni .. mmg best sgt lirik dye .. :D

  13. ® says:

    .khas towk yg trsygg fatin farhana bte ahmad jahan,

  14. nick says:

    ak ske lgu nie

  15. Danny says:

    lagu ni utk cntku via…aq tahu cinta kmi ni xkan mdapat restu…aq xsempurna untuk ny..aq akan ttp mcntainya utk s’umur idup ku..aq hanya akan mlepaskan ny bila ada sorg llki smpurna yg bole mjaga nya n mbhagiakan nya..biarla aq mlihat kbhgiaan ny dri jauh dengan cnt yg kekal slmany..dia berhak utk bhgia bsma llki bkn penk mcm aq…aq hya berhak utk mcntainy bukan mmliki nya…hanya satu pintaku..Tuhan jagakan dia..ssungguh aq tulus mcntai n myayangi ny..aq ingin bsamanya..namun apa daya ku..krna inilah takdir untuk ku…ckupla dia bhgia..akan mmbuatku tsenyum mjalani hari2ku tanpanya… :’)

  16. Nur Hazirah says:

    Best sangat2 lagu ni…:)

  17. rhia aziz says:

    lagu nie khAs untuk org yang tersayang….

    i luv family…….

  18. myzura tilla says:

    lagu nie khas utk si dia yg amat sya cintai .. <3

  19. AmaniAmin says:

    Tersangat besttt…ditujukan utk hubby tersayang!

  20. lavender says:

    lagu niey khas untuk owg trsyang

  21. desy rachmawati spentig says:

    lagu nya keren bnget jdi inget sma dia nich …
    ”I LIKE IT” (Y)

  22. Kokoroero says:

    ikut ah best to best ini song…..
    lagu ini sangat” buat dia jenggot ku tersayang

  23. ketika q jauh drinya.hanya ada satu lagu yg slalu q dnger tuhan jagakan dia…ini lagu bsa buat aku meneteskan air mata..gila jamak lagu ine.

  24. hakim5009 says:

    best lagu nie.. x puas dengar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>