Lirik Lagu Sentuhan Rasa (OST Nada Cinta) – Randy Pangalila feat Mikha Tambayong

Lirik lagu Sentuhan Rasa (OST Nada Cinta)-Randy Pangalila feat Mikha Tambayong

Sejauh mataku ini memandang
Takkan luput dilihat kuatnya cintamu
Sejauh telinga ini mendengar
Takkan luput mendengar suara hati kecilmu

Dilihat didengar bagaikan alunan nada
Dilihat didengar bagaikan sentuhan rasa

Reff:
Detak jantungku senandungkan nada cinta
Harum nafasku aromakan nada cinta
Oh berhembus kencang

Dilihat didengar bagaikan alunan nada
Dilihat didengar bagaikan sentuhan rasa

Repeat reff

This entry was posted in Lirik Melayu, Mikha Tambayong, OST, Randy Pangalila and tagged , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Lirik Lagu Sentuhan Rasa (OST Nada Cinta) – Randy Pangalila feat Mikha Tambayong

  1. damienna says:

    detak jantungku…
    senandungkan nada cinta… wah… aku teringatkan deh, masa aku pergi ke toilet, aku dengar abang gue nyanyi nyanyi lagu ini..
    Tetapi,dia nyanyi salh dong… mau tahu ngak dia nyanyi kaek mana?
    klo mau dia nyanyi kaek gini deh…
    degup jantungku…
    senjurjurkan nada cinta
    dan bla bla bla…
    pusing kepala gue sama sepupu gue dengarin dia nyanyi…
    hehehe….

  2. Irsha EsFa says:

    HaLLow ! Syiapa thu lirik lgu apa ya . Yg ini deh . Oww kta x kn prnh thu , jka wktu kt , kn berakhir oww , dn bla saatnya tlh tba . . X igt sgt la . . Apa ya , mntk kalian cri ya

  3. qia says:

    saya xtahu lirik lagu nie tjuk apa??
    “apa pun yang terjadi, coz everything gonna be ok”..
    dalam nada cinta lgu nih..

  4. Bella says:

    Tajuk lagu ni Sentuhan Rasa lah qia…Sekarang saya minat sangat dengan sinetron…Saya tidak boleh tertinggal menonton Nada Cinta…Kalau tertinggal mesti saya sedih…Minat sangat…Kamu rasa siapa yang paing cantik dan tampan dlm Nada Cinta???

  5. Bella says:

    Dalam semua sinetron yang saya tonton,Nada Cinta lah yang paling saya minat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>