Lirik Lagu Sahabatku – Super Seven

Lirik Lagu Sahabatku – Super Seven

Apa khabar sabahatku
Dimanapun kamu berada
Walau waktu telah berganti
Tak merubah persahabatan antara kita

Banyak kawan yang ku kenal
Tak semua bisa mengerti
Hanya kamu tetap tinggal
Kerana kamu yang paling sehati

Kita saling mengandalkan
Kita saling membanggakan
Kita terima perbedaan
Dengarlah sahabat laguku ini

Aku dan kamu satu best friend forever (forever)
Sahabat sehati sejiwa
Walau sedang berpisah tak pernah terasa jauh (jauh)
Sahabat best friend forever

Kita saling mengandalkan
Kita saling membanggakan
Kita terima perbedaan
Dengarlah sahabat laguku ini

Aku dan kamu satu best friend forever (forever)
Sahabat sehati sejiwa
Walau sedang berpisah tak pernah terasa jauh (jauh)
Sahabat best friend forever

Best friend forever, best friend forever
Best friend forever, best friend forever

This entry was posted in Lirik Melayu and tagged , . Bookmark the permalink.

13 Responses to Lirik Lagu Sahabatku – Super Seven

  1. Farah Syahirah says:

    saya suka lagu nie ..walaupun saya orang Malaysia … i <3 SUPER7..

  2. saya suka lagu ni dari kakak saya.selepas saya mendengar kakak saya menyanyi lagu ni saya terus melihat laman youtube.i love super 7 and swittins.

  3. muhammad firdaus says:

    saya suke lgu ni selepas saya terdengar lgu ni

  4. Saya saNgat suka kumpulaN ‘SUPER 7′ .. pliNg saya suka karel dNgan Bryan domaNi !! harap2 ‘SUPER 7′ bleyh datnG malaysia daN membuat album terbaru ..
    Sekian Wassalam ,trima kasih ..

  5. nurul techik says:

    walaupun saya ada di malaysia tapi saya lahir di indonesia saya ska banggat sama super seven kerna mereka semanya ganteng dan kece

  6. laila says:

    saat saya mendengar lagu ini saya jadi teringat oleh sahabat saya yang selalu main sama saya dulu aku tinggal dekat rumah dia sekarang aku pindah kita berdua suka lagu super 7 sukses terus salam laila dan sabrina sekali lagi salam sukses wassalammualaikum

  7. Gigi says:

    AKU MAU SUPER 7 LIAT GIGIKU

  8. TAHI LALAT says:

    AKU JUGAK MAU SUPER 7 LIAT TAHI LALAT KU SUPAYA MEREKA BISA JATUH CINTA SAMA AKU…….<3<3

  9. saya like lagu ini ,keren !!! tpi ,gk cuma lagunya aj yg keren yg nyanyiin jga keren pokoknya okkkk deHhhhhhhhh !!! saya ngevans super 7♥♥♥♥

  10. shilah seveners sejati says:

    Cita-cita aku untuk s7 ialah agar mereka bisa ke singapura membuat konser sepertimana cjr bisa buat , yakin super 7 akan BERJAYA dan terhebat dri cjr !!!

  11. anis nadiah binti yahaya says:

    lagu ni memang sedap untuk sahabat yang kita sudah lama kawan .nanti kalau kita ada sahabat yang paling rapat dengan kita boeh la kita nyanikan untuk dia.

  12. sahabat says:

    Super7 walau pun kalian dah bubar gk kayak dlu lge tpi Ku selalu ngefens sma kalian semua. di super7 Ku ska sma jose Karna bagi Ku Jose it kece INI Ku jujur ya :-3 :-3

  13. princess blurr says:

    Lagu ni mmg best.. Sya tjukan lagu untuk my best friend.
    Balqis & atiqah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>