Lirik Lagu Sahabat – Najwa Latif ft. Syamkamarul, Sleeq

Lirik Lagu Sahabat – Najwa Latif ft. Syamkamarul, Sleeq

[Najwa Latif]
Kau ada dikala ku suka
Dikala ku duka
Setiap tangisan dan juga ketawa
Kau ada dikala ku perlu
Setia menemaniku
Pegang erat tanganku bila aku jatuh

Kau lah yang selalu
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis
Hidup ku

Kau lah yang di situ
Setia menunggu ku
Kau lah yang satu
Menjadi sahabatku

[Syamkamarul]
Kau ada di kala ku jatuh
Di setiap bangunku
Terus menemaniku
Tanpa rasa jemu

Kau ada di setiap tawa
Di kala bahagia
Kau menjadi sahabatku
Selamanya

Kau lah yang selalu
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis
Hidup ku

Kau lah yang di situ
Setia menunggu ku
Kau lah yang satu
Menjadi sahabatku

[Sleeq] RAP
Yeah sahabatku
Tetap bersamamu jika kau perlukanku
Dan ku tak kaku tak kekok
Kalau sampai buntu kita belok yok (yok)
Berjangkit sesama seperti mengusik si melatar
Kau kau jangan kau melampau
Dan kalau siapa mengusik Najwa
Tolong bagitau aku tapau

[Najwa Latif dan Syamkamarul]
Ku tahu ku kan selalu ada
Pada dirimu
Dan ku harap kau juga rasa begitu
Kau lah yang selalu
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis
Hidup ku

Kau lah yang di situ
Setia menunggu ku
Kau lah yang satu
Menjadi

Kau lah yang selalu
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis
Hidup ku

Kau lah yang di situ
Setia menunggu ku
Kau lah yang satu
Menjadi sahabatku

Sahabatku

This entry was posted in Lirik Melayu, Najwa Latif, Sleeq, Syamkamarul and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

48 Responses to Lirik Lagu Sahabat – Najwa Latif ft. Syamkamarul, Sleeq

  1. Abi says:

    memang ni yg sy suke!haiss..ade x lagu mp3 dorg ni??da x sabaa ni.. :)

  2. admin says:

    xdak la mp3 tu

  3. *yana says:

    alah..downloads lah mp3 lagu nie dekat 4share.best lah lagu nie !! love najwa !!<3

  4. nurul says:

    i love this song! sedap sungguh!

  5. wawa wanie says:

    i like this song…
    expecially najwa..
    i like

  6. nor farah adiba says:

    I LIKE IT!!!!!!NK DOWNLOAD TAKUT X LEH.I LOVE NAJWA.

  7. *yana says:

    Ada lirik yang salah tulis ni…! :(

  8. admin says:

    Salah kat mana.

  9. nazirul yoi says:

    ok lah lagu ni …. boleh layan nk tido

  10. Airina1991 says:

    Memang the best of the world. Lagu ni membuat ku teringatkan kawanku.Lagu ini memang terbaik.

  11. eana sweet says:

    gile cool lagu nie.

  12. stepynie says:

    <3 kak najwa ! kak , muka kak mcm kawan sya larh …. mnta no fon , BOLEH ? jngn risau , sya ne budak . perempuan juga . baru 12 tahun .. abang sleeq pn handsome boy ! sesuai duet dengan kak WAWA ! lagi smart kalau kak wawa dengan abang sleeq CAUPLE !!! LOVE kak najwa dengan abang sleeq !

  13. farisyah nia says:

    mne ade salah!

  14. liya says:

    tak baik cakap macam tu

  15. nichkhun (khun) says:

    hye…abg sleeq tu 2 org la…1)alph 2)syarif….yg mne 1 spdn dgn kak najwa

  16. saidatul nafisah(skbb) says:

    wow…!!!!!bestnya lagu ni sesuai untuk my friend sebagai penutup majlis jamuan makan esok!!!!!i hope u all enjoy it!!!!

  17. puteri izara says:

    semua lagu najwa latif saya salin

  18. putri says:

    boleh main nyanyi2 kalau gune lagu nie… lagi pon lagu ni sangat best n sesuai untuk menyanyi dengan kawan kawan…

  19. I loike this song :*

  20. Nak lirik lagu rihanna diamon ;)

  21. darussalam says:

    lagunya enak banget, sedih, bahagia… mengingatkan dengan seorang sahabat…. salam damai dari Indonesia (({({})}))

  22. izzat says:

    terbaok wook…… ini la yang terbaik yg pernah ku dengar….

  23. MurshinaS says:

    kak najwa.. adk ske lagu kak najwa… semua lagu exspecially lagu nih…

  24. Syaza says:

    Best giler lagu ni…….semua lagu best expically lagi nie…..

  25. ainnajwa says:

    besssssssssst gilaaaaaaaaaaaaaaaaaa lagu ini

  26. Nitriesy says:

    Best giler lagu ni.. Teringat zaman sekolah dulu2.. Rindu an kekawan.. Terbaik lah najwa latif..

  27. hafizah says:

    kenapa yang hafiz pergi ke lagu najua hafizah suruh pegi ke fb

  28. !m@^ says:

    love najwa…~.~ <3

  29. amira says:

    i luv sleeq terutama sekali ALYPH!!!!!!!!

  30. fatihahtuah says:

    lagu kak najwa ,suara kak najwa sedapkan
    semua lagu kak najwa saya salin dan print
    boleh saya berkenalan dengan kak najwa
    lagi pun lagu kak najwa very best
    i love kak najwa forever

  31. fatihahtuah says:

    saya suka semua lagu kak najwa . ada satu lagu kak najwa mengingatkan saya pada kawan lama saya.betul kata nitriesy tu . nanti kalau saya dah tua pun lagu kak najwa tetap jadi pujaan hati.

    LOVE NAJWA LATIF FOREVER
    FOREVER EVER……..AND EVER

  32. selina wong says:

    saya menyukai lagu sahabat kerana lagu ini sangat bagi kpd sahabatku.

  33. dandi irfandi says:

    I like this song :)

  34. dandi irfandi says:

    Saya penggemar najwa dari indonesia :)
    Saya sangat suka lagu ini :)
    Di indonesia lagu ini sangat famous

  35. Najwa says:

    bestnya lagu niiiii

  36. :P says:

    :P best jugak nyanyi lagu ni

  37. Shahidayanis says:

    Kak Najwa ngan SLEEQ mmg terbaik
    Lagu nie mmg best
    Hmm… bleh nyanyi ngan kwn2 kita
    BESTNYA!!

  38. Butyl syakilla nabilla bt azizul zuhairy says:

    Bang sleeq ni semua comel .kalau dengan akak najwa memang sepadan memang cocok ya :p

  39. saidatul says:

    ape la najwa latif ni dah ka nyanyi dengan lelaki tak malu ikut la syariat islam sikit .najwa latif ni umur dia 18 tahun 2013 ni sepe lebih umur dari najwa latif tak payah la panggil kak najwa dah la lagu ni sengang

  40. ali says:

    betul tu saidatul !!!

  41. Aida Wawa says:

    Lgu Kak Wawa smua nya BEST !! :) :D

  42. nur aznie says:

    mmg best lh….

  43. intan says:

    kak najwa mmang yg trbaik………..

  44. intan says:

    x baik ckap orng mcm2……Saidatul

  45. RESHMAH says:

    WAH!!!!!!! BESTNYA LAGU NI!!!!! KAN BAGUS KALAU KAK NAJWA JADI KAKAK
    ANGKAT KAN BAGUS HARI2 BOLEH NYAYIKAN LAGU UNTUK SAYA………

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>