Lirik Lagu Noktah – Hazama

Lirik Lagu Noktah – Hazama

Telahku lalui
Telahku lukai
Dibuai mimpi-mimpi
Mengasyikkan imarahku

Semua yang sempurna
Hanyalah dimata
Tangisanmu berbisik
Ku sendiri

Izinkan diriku
Lenyapkan segala
Namun ku tak terdaya
Melupakan segalanya

Kini ku sendiri
Hilang segala cinta
Sebuah realiti
Bernokhtah di sini

Semua yang sempurna
Hanyalah dimata
Dibuai mimpi-mimpi
Mengasyikkan imarahku

Izinkan diriku
Lenyapkan segala
Namun ku tak terdaya
Melupakan segalanya

Kini ku sendiri
Hilang segala cinta
Sebuah realiti
Bernokhtah di sini

This entry was posted in Hazama, OST and tagged , . Bookmark the permalink.

26 Responses to Lirik Lagu Noktah – Hazama

  1. nurul earna nadhirah says:

    go hazama go….
    lagu ni filling gila ira suka la

  2. lagu ni best la…. ada filling ler… ira suke la go hazama go…..

  3. muhd hazir rariq says:

    lagu ni dh lah best dan aq suke sgt2 pastu sedih

  4. wan zack says:

    lagi ni saya mengingat kan awek saya

  5. farra lieya says:

    feeling gila.. terbaik lah,, i know you cant do better than this <3 feeling habissss ,,

  6. wan says:

    best le lagu ini ………. orang dok tengok jer ko ini………………..hihihihihihihihi………..
    ape celop toqq…………..assalamuaikum……….kum kum kum………..

  7. Alif Haikal says:

    sdp dngr sya ingat awek saya le……..

  8. Alif Haikal says:

    sorry ye ………sdp dngr lgu ni …klau sya dngr lgu ni ingt kat awek……

  9. wan says:

    assalamuaikum…..sefap lagu ni kalau berbanding dengan lagu lama ni lagi sedap…..saya cakap betul x tipu……….assalamuaikum…..
    saya harap hazama terima yang saya cakap ni……….best…..mantap….hazama kacak

  10. Firdaus Balqis says:

    Ble aqu dngr lgu nie…..aqu tringat lak kt GF aqu yg skunk nie ade kt Osaka….(Smbung bljr)….heheheh…apepun smoga b’jya kpda awek aqu…

  11. Zirwayu Mahfuzah says:

    Sdih doh aqu dngr lgu nie…mnyntuh jwa & rga aqu….wlau ape pown yg brlku……nyanyian hazama mmng trbaek….^_^

  12. Iqbal says:

    sedih
    gileeeee…..

  13. gerrald mal says:

    oh,lagu hazama ini terbaiklah.dan satu lagi,lain kali hazama nyanyi lagi.

  14. sally says:

    lagu yang hazama nyanyi ini hebat betullah.lagi satu,lain kali hazama buat filem lucu2 ya

  15. salam says:

    aku suka lugu ini kerana dia sidih

  16. abdul qahar says:

    sedihhhhh giler

  17. nordiana says:

    layan giller lahh lagu hazama niey.awok-awok lain layannn lahhhhhh

  18. kartini says:

    lagu hazama sedap dengarnya.lain kali nyanyi kat bintulu ni biar senang kami nak tengok hazama.wah,betapa hebatnya hazama nyanyi nanti.rambut bagi senget macam dekat cerita apa celop.setuju tak kawan-kawan!

  19. hans arial says:

    fuhhh!!menyentuh perasaan

  20. nurhaira says:

    setiap lagu hazama mmg hazama best …. klaw aq dpt jmpe hazama mmg best gilerr .. sume lagu hazama aq ade .. pleng best lagu Nokta tuh la.. terharu giler .. aq tringat Ex aq..tpi skang aq kesunyian dh skang .. xpela .. janji hazama buad lagu2 yg best2 lg okay ..:-)

  21. fazila says:

    best giler lagu ni and sedih sngat5…..tringatkn bf yg kasih kmbali bertaut…
    hope kekal slmanya…

  22. iera says:

    sedih nyee :’(
    sakitnye aku yang tggung sorang…dia?
    btw for si bdak cepet mf aku da tuka nom..
    n mf aku xbagi thu nom bru aku kt ko :’)
    bkn aq bnci ko..sbb slagi ko call aku slagi tu la aku nngis still ingt kt ko
    aku nk bgi thu ko
    mf aku da xboleh tggu ko lagi hope lpas ni ko lagi appy dgn gf bru ko
    byee budak gepengg! !aku syg kau!!:’D

  23. ajim says:

    saya suka lagu ni :D

  24. eira says:

    lagu ni…my ex bg at sye…mse mule2 knal…hurmmm…now…semua tinggal knangan…pape pon…lagu ni mmg best…tangkap leleh beb…

  25. wanted_boyzzz says:

    semua lagu hazama aq minat..
    aq dok cri OST “AKU”..
    spa yg tau comment je kat sni…

  26. echa says:

    lawa lha~hazama……….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>