Lirik Lagu Anak Kampung Versi Perempuan

Lirik Lagu Anak Kampung Versi Perempuan

Memang aku ini anak orang kaya
Tapi kaya ku pun semua duit si bapak
Harapkan duit ku memang tidak ada
Sama saja kita

Belajar tinggi-tinggi naik kapal terbang
Tiada apa bezanya aku pun orang Sabah
Balik kampung nanti makan nasi jugak
Moginuman segala

(Korus)
Tiada kereta mu ndak apa-apa bah
Bapa ku ada jet terbang sini-sana
Siap boleh landing-landing atas sana
Gunung Kinabalu

Jangan kau trip baik malu-malu kunun
Ku mau hatimu bukan harta semata
Asalkan hati baik perangai pun cantik
Kira Ok suda

Memang aku ini cantik lagi menawan
Kalau kau ndak mau melepas la kau kawan
Bagus kau bersiap datang kau ke rumah
Terus masuk meminang

(Ulang Korus)

This entry was posted in Lirik Melayu and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

25 Responses to Lirik Lagu Anak Kampung Versi Perempuan

  1. Nurhaliza Atiqah Bt Jominin says:

    I LOVE THIS SONG VERY-VERY MUCH

  2. Simpson says:

    Sy suke lirik lagu

  3. Simpson says:

    Lirik lagu ni boleh buat sy tersentuh

  4. don says:

    mmm…. ada bakat jadi komposer ni….. bagus betul lirik dan jalan cerita lagu ni… kena kembangkan sikit bakat tu…

  5. muhd faris says:

    best dan tersentuh hati saya bila menyanyi lagu ini dan dengar lagu ini

  6. ALIYA says:

    saya mnat sngat lgu ney….

  7. ayu says:

    saya suka kan lagu ini

  8. nabilah says:

    I LIKE THIS SONG N A SONG LYRIC.

  9. bie sakay says:

    main ko burung…

  10. ada q ksh says:

    memang top ah

  11. nama saya cik siti says:

    saya suka bha lagu ini..
    mmg kena juga la sama saya punya situasi..

  12. nur syahirah says:

    best si lagu ni x leh nak lupa

  13. imana says:

    Saya ada jugak ubah sikit lirik lagu ni tapi lirik ok saja bah

  14. nanimisya says:

    best a lagu nih…..mmg top

    I LIKE THIS SONG

  15. amira says:

    Saya mmg suka lagu ni :I love this song:O

  16. Hello Sabahan…..Apa kabar disana…Lagu ini best la di dingar sekarang Hits di Pilipin….

    Philippines

  17. Dayang Nazirah says:

    Saya suka lagu ini <3

  18. umi aisha balqis says:

    saya like giler lagu ni tapi x berape hafal lah…

  19. diamond moragana says:

    aq skew lgu kne dngn felling aq..
    aq ad kau ad…

  20. Jasmine says:

    Wow.. bapak gmpak lgu niee siot ! Takpe2 aq akn Combain kn lagu aq ngan lirik nieehh ..(“mmg aq ini Anak org merempat tp nape aq yg kow pilih jugak .engkau mmg ta der cite rase kerr “)…Amacm?? ..

  21. Moi Nazrini says:

    good nya kwn aq ska nyanyi kt aq
    saya suka saya suka

  22. nurul fatin nabilah says:

    SYE suke lirik ni sampai sye tulis sekli tau

  23. ieka96 says:

    i like this song :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>