Lirik Lagu Aku Suka Dia – Ainan Tasneem

Lirik Lagu Aku Suka Dia – Ainan Tasneem

Aku lihat dia disana
Aku ingin mendekatinya
Aku cuba menghampirinya
Lalu aku menyapa dia

Dia pun membuka bicara
Dan aku mulai mengenalnya
Kita mulai bermain mata
Mula timbul rasa bahagia

Bila dia, mendekati diriku
Hatiku rasa sesuatu
Bila dia, senyum pada diriku
Hatiku rasa tak menentu

Kekadang hati ku bertanya
Adakah dia dah berpunya
Kerana diriku berasa
Aku jatuh hati padanya

Aku ingin memilikinya
Aku ingin menjaga dia
Aku ingin mencinta dia
Aku ingin hidup dengannya

Bila dia, mendekati diriku
Hatiku rasa sesuatu
Bila dia, senyum pada diriku
Hatiku rasa tak menentu

Mungkinkah aku, kan berjumpa dengannya
Untuk meluahkan rasa
Mungkinkah aku, kan berdiam diri saja
Menunggu cinta darinya

Ku terima satu nota darimu
Yang tertulis ‘Aku suka kamu’

Bila dia, mendekati diriku
Hatiku rasa sesuatu
Bila dia, senyum pada diriku
Hatiku rasa tak menentu

Akhirnya kini ku kan mampu ceria
Diriku sangat gembira
Akhirnya kini, aku mulai bahagia
Menerima cinta darinya

Aku suka dia

This entry was posted in Ainan Tasneem, Lirik Melayu and tagged , , . Bookmark the permalink.

28 Responses to Lirik Lagu Aku Suka Dia – Ainan Tasneem

  1. susyaa haha says:

    i love this song..really really love this song =D

  2. endang says:

    lgu best,,wlaupon rntk dy seloh je!!terbaik,,,

  3. fara lou says:

    Sweet . Fara suka . Good job ainan ;) all the best babe

  4. farah says:

    lagu ini best =saya suka rentak muzik yg mendayu2 tu =D ,,GOOD LUCK

  5. Sara Aira says:

    ske lgu ny sweet sngt sedap baa~~

  6. NABILA says:

    i lurv this song,.,.

  7. anies ikumi says:

    best giler lagu nie…aq dah ingat dah semua lirik lagu nie..,.hehee…x….lagu nie sebijik mcam lagu carta hati…cume lain sikit….:)

  8. nadz bella says:

    lagu ny mmg mmpunyai mksd yg trsndri… kelas lah..

  9. mira zana says:

    sebji dgn ksah aku… aku suka dia…. <3 <3 <3

  10. juhana says:

    lagu ni best.’

  11. Miyya _ farid says:

    Lagu Ni Bermakne Buad Aku . And Terbaekkk !

  12. Nazira says:

    Chaiyukkk Ainan Tasneem!Nnti bleh jdi popular!Go Ainan!

  13. hada says:

    lagu ni ………BEST

  14. ira comel says:

    wow lagu ni best laaa ada filling lak….I LOVE AINAN TASNEEM…..

  15. Aina Fatin says:

    Suka sangat lagu ni….disebabkan lagu ni…saya jumpa orang yang saya sayang…..faizal@fyzal….thnx Ainan Tasneem….love u….lagu ni sangat bermakna bagi saya….

  16. ain mardhiah says:

    hai korang semue,boleh x tlong nyanyikan lagu nie untuk ain?sbb ain x pernah dengar lagu nie n x tau mcm mane lirik dieeeee…..

  17. Kaki says:

    Best lgu utk spe yg tngah nk usha awek kn cuba try bgi kt awek tu lgu ne conform awek tu trus mntx cple.. :/

  18. liayana@yana says:

    saya suka dengar lagu melayu semua,,,bst2 sngt lah,,,,bila dgr lagu melayu yg jiwang2 tu alamak!!teringat cinta pada zaman2 sekolah hehehehe!.

  19. isya hasan says:

    bestnye lagu ni……….

  20. Sweetcouple«Athi&Kurie» says:

    Lg yg sngt terbaek. GO AINAN! GO! GO!.

  21. Kidah says:

    lagu ni bst sangat … and saya teringat kat my boyfriend…. lagu ni sama kisah ngan aku suka dia…. Saya Suka Dia <3

  22. zamira aziruslan says:

    aku suka sangat lagu nie dye macam mengisahkan diri aku juga

  23. MELINA says:

    aina tasneem memang best.all the best aina.macam nak jumpa dia pulak.

  24. nurul aisyah says:

    awak memang gila kul.

  25. nur aisyah humaira shamsul says:

    Lagu ainan tasneem semua nya best yang paling aisyah suka lagu ainan tasneem ialah aku suka dia:-D good look ainan tasneem.

  26. lagu ny mmg best bg sya………………spa dgr lagu ny mmg best?????

  27. :-) haha :-D so sweet
    Hmm skang sa bosan jadi sa dingar lagu kau hehe :'(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>